Onderwerp: Maak nooit afspraken met GGZ

Post Info
Fabiola
Posts:
Datum:
HygiŽne rond gebouw de Zwijger
Permalink   

Ja, en een van die openbare ruimten waar ze niet welkom waren, was/is gebouw De Zwijger!
Het Salto Hoofdkantoor en de Salto Studio's zijn daarin gevestigd, evenals een feestzaaltje met de enge naam Kunstfabriek en wat burelen van gesubsidieerde cultuurinstellingen.
Let wel: alles wat daar staat is betaald door de Nederlandse belastingbetaler. Inclusief de warhoofden die daar vetbetaald†directoirtje†of hoofd van de afdeling techniek volgens het omroep cao mogen spelen omdat vrouwlief in de gemeenteraad zit.
En verder schijt hebben of er wel of geen mens naar Salto kijkt.
Dat ze bijvoorbeeld geheim houden hoeveel mensen on-demand naar hun stream kijken, zegt wat dit betreft alles!
Mij lijkt maar een oplossing mogelijk: De Zwijger kraken en weer teruggeven aan die mensen die in staat zijn er een echte broedplaats van te maken.†
En van die kroeg beneden gewoon een gezellige kroeg te maken, inplaats van een multimediaal Grand†Cafť†waar ze nog niet eens een gewoon broodje kaas kunnen serveren en dat in het weekend potdicht zit.
Gelukkig biedt de Zwijger voldoende afdak, anders zaten die junkies en kwartjeshoeren daar lelijk in de regen. Maar het openstellen van bijv. de toiletten, ook als de overige faciliteiten gesloten zijn, zou de†hygiŽne†op de Prins Hendrikkade zeer ten goede komen.†__________________
Maf
Posts:
Datum:
Maak nooit afspraken met GGZ
Permalink   

Vandaag meldde het ANP dat afspreken met het GGZ helemaal niets betekenen. Zo moest de gemeente Midden-Drenthe via een kort geding eisen dat, conform eerder gemaakte afspraken met de organisatie voor de geestelijke gezondheidszorg GGZ Drenthe, dat zij zogenaamde "uitbehandelde drugsverslaafden" binnen de poort van een gesloten kliniek in Beilen houden.

Vorig jaar mei berichtte MokumTV via Salto over de afspraak ddie met de GGZ-instelling was gemaakt met de Drentse volksvertegenwoordiging.
Er zou in geen geval resocialisatie buiten de poorten van de junkenkliniek in Beilen plaats hebben. Daarvoor moesten de junks maar afreizen naar Amsterdam.

Klip en klaar beloofde het GGZ dat de patiŽnten in Drente binnen zouden blijven. Dat de instantie schijt heeft aan haar afspraken, bleek toen ze de geestelijk zieke daklozen en drugsverslaafden uit de Randstad vanaf december gewoon in Beilen de straat op stuurde. Aangezien de GGZ-instelling haar afspraken niet kan nakomen, is opheffing van voornoemde inrichting de logische volgende stap.

In Amsterdam worden uitbehandelde junks op straat vaak lastig gevallen door hangjongeren die geen junks accepteren in de openbare ruimten waar zij gebruik van maken.

__________________
Pagina 1 van 1  sorted by


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard