Onderwerp: Arts is the message NIET bij Salto te zien!

Post Info
Uysal
Posts:
Datum:
RE: Arts is the message NIET bij Salto te zien!
Permalink   

Paula Baten Geschreven

ach ja, kunst, dat is toch gebakken lucht.ik ben daar ook niet rouwig om

 __________________
Paula Baten
Posts:
Datum:
Permalink   
ach ja, kunst, dat is toch gebakken lucht.

__________________
Valerie
Posts:
Datum:
Permalink   
Er is al veel te veel troep die als "kunst" wordt gebracht en waar sukkels die subsidie geven, keer op keer weer intrappen. Kunst is nergens goed voor. Laten die zogenaamde kunstenaars maar eens een fatsoenlijke baan zoeken, inplaats ons belastinggeld te misbruiken voor hun troep waar niemand op zit te wachten.

__________________
Annemieke Telkamp
Posts:
Datum:
Permalink   
Art is the message

MokumTV begon in 1982 als Amsterdamse televisiepiraat. In het jaar van haar 25-jarig bestaan werd zij geconfronteerd met de technische achterstand inzake doorgave via de hoofdstedelijke zendgemachtigde via de Amsterdamse A1 kabel.

Sinds 1982 bericht MokumTV over Amsterdam als bloeiende cultuurstad. Ons streven was vanaf het begin de fysieke en virtuele omgeving te laten versmelten. Met programma's over spannende kunst en economisch creatieve projecten. Door de koppeling toen en nu te maken, wist MokumTV een brede groep kijkers aan zich te binden en werd in 2001 uitgeroepen tot Beste Lokale Omroep van het Jaar.

Sinds de invoering van breedband (90% van de Amsterdamse jongeren onder 16 beschikt over breedband) blijkt dat de typisch Mokumse programma's door velen als het visitekaartje voor Amsterdam wordt gezien.

In het nieuwe programma Art is the message worden de betere en toonaangevende Amsterdamse kunstkenners met nieuwe en vernieuwende cultuuruitingen confronteert.

Het programma zal, gezien het grote aantal breedbeeld TVs en HDTVs dat al in Nederlandse huiskamers staan opgesteld, in HD breedbeeld formaat worden gemaakt.

Helaas is Art is the message ongeschikt om via het play-out systeem van de Amsterdamse zendgemachtigde Salto af te spelen. Ons HD 16:9 breedbeeld downscalen tot 4:3 letterbox met zwarte balken zou teveel afbreuk doen van de kwaliteit.

Voor begunstigers van MokumTV zal Art is the message als HD download beschikbaar worden gesteld.__________________
Pagina 1 van 1  sorted by


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard