Onderwerp: Uptown

Post Info
Tollie
Posts:
Datum:
RE: Uptown
Permalink   

Bestaan ze eigenlijk nog?

__________________
Panday
Posts:
Datum:
Permalink   
Mario Pena wrote:


Wat Uptown? Puberaal geschreeuw heeft op zaterdagmiddag het goed beluisterde nieuwsprogramma van Amsterdam FM verdreven. Niet alleen via de radio maar ook live op A1 is deze ellende op buurthuisniveau te zien. Een of andere juf die schreeuwend vragen stelt aan een groepje pubers die IK WEET HET NIET, IK ZOU HET NIET WETEN en IK HEB GEEN IDEE antwoorden. Geen enkel niveau. Hooguit leuk voor de kijkende familieleden van de kids.

Vergeet niet dat dit soort programma's het goed doen in het subsidiecircuit. Hoewel het geen Marokkaanse, maar Surinaamse jongeren betreft, is zo'n programma iets waar Salto me scoort. Ze hoeven dan ook helemaal niets te betalen aan Salto, want daar weten dat ze hiermee scoren bij die domme politici. Voor dit soort 'projecten' gaan de subsidiebeursen wagenwijd open. Waardoor en weer en generatie opgroeid die alleen maar hun hand kunnen ophouden en opgeven zodra de subsidie stopt. Als deze jongeren, net als iedereen bij Salto, gewoon voor hun uitzendingen zouden moeten betalen, was het snel afgelopen!

__________________
Mario Pena
Posts:
Datum:
Uptown het slechtse van Salto
Permalink   

Wat Uptown? Puberaal geschreeuw heeft op zaterdagmiddag het goed beluisterde nieuwsprogramma van Amsterdam FM verdreven. Niet alleen via de radio maar ook live op A1 is deze ellende op buurthuisniveau te zien. Een of andere juf die schreeuwend vragen stelt aan een groepje pubers die IK WEET HET NIET, IK ZOU HET NIET WETEN en IK HEB GEEN IDEE antwoorden. Geen enkel niveau. Hooguit leuk voor de kijkende familieleden van de kids.__________________
Bully
Posts:
Datum:
RE: Uptown
Permalink   

Uptown is die vetste en coolste en dopeste .

__________________
Felix
Posts:
Datum:
Permalink   
Kijk regelmatig naar Salto, maar ze kunnen het beter ETV noemen, want dat zie je wel een paar keer per dag langskomen. En dan vaak nog t zelfde programma ook nog eens op dezelfde dag. Gaaap... Denken ze echt dat de doelgroep hier naar kijkt?

__________________
Percy
Posts:
Datum:
Permalink   
Wil ff kwijt dat ik zaterdagsmiddags altijd naar Uptown kijk, maar tegenwoordig kun je daar maar de helft van het programma zien. Want dan begint salto met een of ander debielenprogramma voor zielige buitenlandse vrouwen. moet dan zo? Kunnen die buitenlandse vrouwen niet op een ander tijd kijken naar hun ****. Waarom moet Uptown het slachtoffer worden van deze etv programma?

__________________
 
Pagina 1 van 1  sorted by


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard