Onderwerp: Meeromroep Haarlemmermeer van start

Post Info
Fanny
Posts:
Datum:
RE: Meeromroep Haarlemmermeer van start
Permalink   

Ron de Beer wrote:

Aanvulling op de fantastische opname die jullie maakten van Rude Rich & The High Notes. Deze fantastische Amsterdamse coverband met de geniale Tommy op sax bestaat verder uit zanger Tobias, trombonist Tjeerd, gitarist Enno, bassist Biko, klavierspeler Ras P, de heer Van de Ruige op drums, percussionist Skarel en tropettist Trompie.Ik ben ook een fan van Rude Rich And The High Notes! Mijn favoriete leden van de band zijn saxofonist Thomas Streutgers en zanger Tobias Breekveldt! Is er al een fanclub voor de allerbeste coverband van Mokum.

__________________
Ron de Beer
Posts:
Datum:
Rude Rich & The High Notes
Permalink   

Aanvulling op de fantastische opname die jullie maakten van Rude Rich & The High Notes. Deze fantastische Amsterdamse coverband met de geniale Tommy op sax bestaat verder uit zanger Tobias, trombonist Tjeerd, gitarist Enno, bassist Biko, klavierspeler Ras P, de heer Van de Ruige op drums, percussionist Skarel en tropettist Trompie.__________________
Roberto
Posts:
Datum:
RE: Meeromroep Haarlemmermeer van start
Permalink   

In welke delen van Mokum zijn jullie te ontvangen?

__________________
Jan Tuning
Posts:
Datum:
Permalink   
Op zaterdag 7 oktober 2006 is Meerradio, de nieuwe lokale omroep voor de gemeente Haarlemmermeer, officieel van start gegaan. Wethouder Tuning verrichtte tijdens de live-uitzending de opening van het nieuwe station. Aansluitend werd de nieuwe reportagewagen in gebruik genomen. Meerradio zendt vooralsnog uit op de frequentie 105.5 FM (ether) en op de kabel op 89.0 FM. Binnenkort zal ook een tweede etherfrequentie, 106.6 FM, in gebruik worden genomen zodat Meerradio ook in Haarlemmermeer Zuid en delen van Amsterdam goed te ontvangen is.


__________________
 
Pagina 1 van 1  sorted by


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard